Retseptid

Seenevorm pastaga 

Tiina Trolla, Naisteleht, 6. september 2006, 10:20



3 dl värvilist pastat
1 puljongikuubik
1 l vett
1 sl toiduõli
300 g värskeid seeni
1 keskmise suurusega porrulauk
1 dl peenestatud tilli
½ tl musta pipart
1 sl basiilikut
1 sl sojakastet
1 sl sidrunimahla
3 küüslauguküünt
Kaste:
4 dl kohvikoort
3 muna
½ sl paprikapulbrit
½ tl soola
Kaunistuseks peterselli

Lase vesi keema ning lahusta puljongikuubik. Aseta kuuma vette pasta ja keeda see poolküpseks.  Prae viilutatud seened ja peenestatud sibul kergelt pannil läbi. Kuumuta senikaua, kuni seentest tekkinud vedelik on aurustunud. Maitsesta segu tilli, musta pipra, ürtide, sojakastme, sidrunimahla ja küüslauguga, vajadusel lisa soola. Sega segu hulka pasta ja kalla eelnevalt rasvainega määritud ahjuvormi. Valmista kaste ning kalla ahjuvormi. Küpseta 200 kraadi juures umbes 40 minutit. Serveeri koos värskete riivitud porganditega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee