Kiudainerikkad toidud

Külm tomatisupp 

Tiina Trolla, Naisteleht, 6. september 2006, 10:19



6 dl l tomatimahla
4 dl keefiri
3 küpset tomatit
1 kollane paprika
1 värske kurk
1 küüslauguküüs
½ dl oliivõli
2 sl punast veiniäädikat
rohelist sibulat
½ tl suhkrut
soola
musta pipart

Valmista keefirist ja tomatimahlast segu. Lisa juurde veiniäädikas, oliivõli, pipar ja sool. Hapususe vähendamiseks ka pisut suhkrut. Puhasta köögiviljad ja lõika need väiksemateks tükkideks. Aseta köögiviljad köögikombaini ja purusta kergelt (kui sul köögikombaini pole, haki käsitsi peeneks). Lisa köögiviljad keefiri-mahla segu hulka. Maitsesta lõplikult. Serveerimisel lisa juurde rohelist sibulat ja röstitud saia.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee