Kiudainerikkad toidud

Suvine piima-köögiviljasupp 

Tiina Trolla, Naisteleht, 27. juuli 2006, 06:50



3 kartulit
2 porgandit
1/4 lillkapsast
1 dl külmutatud herneid
5 cm porrulauku
4 dl vett
25 g võid
6 dl piima (soovi korral võid piima asendada ka puljongiga)
soola
½ tl suhkrut
estragoni
½ dl rohelist sibulat või peterselli

Pese, koori ja tükelda kartulid ja porgandid. Kuna supi sees on ka herned (ümara kujuga), siis võiks tükeldus olla kuubikuteks. Pese ja tükelda lillkapsas ja porrulauk. Lisa köögiviljad keevasse vette ja lase supil madalal kuumusel haududa senikaua kuni köögiviljad on pehmed. Lisa või ja piim. Kuumuta veelkord ning maitsesta lõplikult.
Soovi korral võid lisada supile eelnevalt praetud singikuubikuid.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee