Salati retseptid

Kurgi-melonisalat feta´ga 

Tiina Trolla, Naisteleht, 27. juuli 2006, 06:49


1 värske kasvuhoonekurk
1 väiksem meemelon
½ sidruni mahl
150 g feta-juustu
4 sl oliivõli
½ tl paprikapulbrit
½ tl kuivatatud estragoni või 1 tl värsket estragoni
Koori kurk ja lõika 2–3 cm pikkusteks kangideks. Koori melon ja eralda seemned. Tükelda.
Lõika fetajuust 1 cm suurusteks kuubikuteks. Sega sidrunimahl oliivõli hulka, lisa paprikapulber ja estragon ning kalla tükeldatud köögiviljade peale. Soola kastmesse ei lisata, kuna feta juust on ise juba piisavalt soolane. Serveeri iseseisva roana.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee