Küpsetised

Singi-ananassi minipitsad 

Tiina Trolla, Naisteleht, 27. juuli 2006, 06:48



8 viilu röstsaia
Määrimiseks võid
Peale:
200 g keedusinki
1 dl ketšupit
100 g juustu (Atleet-tüüpi)
1 ananassikonservi (227/137 g) tükkidena
½ dl peterselli
1 tl pitsamaitseainet

Määri röstsaiad kergelt võiga üle. Kata need singiribadega, aseta peale ananassitükid ja lisa pitsamaitseainet. Kõige lõpuks raputa riivjuustuga üle. Küpseta 250 kraadi juures umbes 10 minutit või senikaua kuni juust on sulanud ja ääred krõbedamaks muutunud. Peale ahjust välja võtmist riputa peale tükeldatud peterselli.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee