Salati retseptid

Puhkaja lõunasalat 

Tiina Trolla, 27. aprill 2009, 10:24

Valmistamise aeg 20 minutit. 200 g feta juustu 1 punt jääsalatit (100 g) 4 tomatit 1 suvesibul koos pealsetega 6 värsket keedetud kartulit, nt eelmisel päeval keedetud 200 g koorekastmes marineeritud heeringat Nõruta feta juust vedelikust ja lõika kuubikuteks. Rebi salatilehed tükkideks ja lao serveerimisanumasse/kaussi. Lõika tomatid sektoriteks, sibul õhukesteks ratasteks ning aseta salatilehtede peale. Lisa feta juustu kuubikud ja tükeldatud marineeritud heeringas. Pane salatikomponentide peale marineeritud heeringa kastet. Kõige lõpuks lisa värskelt jahvatatud must pipart ja rohelist sibulat. Soola ära pane, sest heeringas ja feta juust on juba piisavalt soolased.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee