Gluteenivabad retseptid

Maisisupp krevettidega 

Tiina Trolla, Naisteleht, 2. juuni 2006, 06:06


1 purk (425 g) konserveeritud maisi
2 sibulat
1 küüslauguküüs
1 sl toiduõli
1 kanapuljongikuubik
8 dl vett
2 kanafileed
200 g puhastatud krevette
soola
musta pipart
Kuumuta paksupõhjalises kastrulis õli. Lisa sinna tükeldatud sibul, küüslauk ja küpseta keskmisel kuumusel senikaua, kuni need muutuvad klaasjaks. Ära pruunista. Kalla potti kuumutatud vesi, puljongikuubik, lisa väikesteks ribadeks lõigatud kanafilee. Lase supp keema ning lisa konservmais. Kõige lõpuks lisa tükeldatud lumekrabi või krevetid. Aja supp keema, vahepeal segades. Maitsesta lõplikult ning serveeri. Peale riputa maitserohelist.