Kalatoitude retseptid

Paprikane kalasupp 

Tiina Trolla, Naisteleht, 31. mai 2006, 18:40


400 g kalafileed, nt hõbeheik, koha, haug
3 erivärvilist paprikat
2—3 küüslauguküünt
toiduõli
6 dl piima
2½ dl kohvikoort
1 dl valget veini (või 1 dl vett ja 1 sl sidrunimahla)
2 kala puljongikuubikut
1 tl tüümiani
soola, suhkrut
natuke cayenne`i pipart
Tükelda kalafileed ja paprika. Passeeri (kuumuta kergelt rasvaines) paprika tükke senikaua kuni need muutuvad poolküpseks. Lisa piim, rõõsk koor, vein, puljongikuubikud ja tüümian. Lase segu keema tõusta ning lisa kalatükid. Keeda umbes 5 minutit. Maitsesta soola ja pipraga.
Soovi korral võid serveerides supile riivitud juustu ja värsket tüümiani peale raputada.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee