Salati retseptid

Mahlane singi–juustusalat pastaga 

Tiina Trolla, Naisteleht, 31. mai 2006, 18:40

200 g pastat, nt liblikaid või teokarpe
1 l vett
2 sl õli
50 g riivitud juustu
200 g keedusinki või suitsutatud kanaliha
½ kurki
1 väiksem porrulauk (pane maiste järgi)
rohelise salati lehti (jääsalat, lehtsalat)
150 g hapukoort
½ tl soola
1 tl Meira Hispaania salatimaitseainet
½ tl suhkrut
Kalla keevasse vette pasta, lisa pisut soola, ja toiduõli. Keeda umbes 8 minutit või senikaua kuni pasta on al`dente (poolvalmis, mitte puderjas). Nõruta pasta ja loputa külma veega üle ning jäta jahtuma.
Riivi juust ja sega hapukoore hulka. Tükelda sink või kanaliha, kurk ja porrulauk. Salatilehed rebi väiksemateks tükkideks.
Esmalt sega juustuga segatud hapukoor pasta hulka ning seejärel lisa muud koostisained. Serveeri koos värske leivaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee