Kiudainerikkad toidud

Soe seene-kartulisalat 

Parimad salatid, 31. mai 2006, 18:38

200 g šampinjone või austerservikuid
2-3 keedetud kartulit
2 sibulat
2-3 sl õli
1 tl ürdisoola
2 sl värsket estragoni või basiilikut või 1 tk kuivatatud ürti
Viilusta puhastatud seened.
Lõika kuubikuteks kooritud kartulid ja peenesta sibul.
Lase seened pannil keema ja auruta vähemaks tekkiv vedelik.
Lisa pannile õli ja sibul.
Hauta veidi aega, vahetevahel segades.
Lisa pannile praadima veel kartulid ning maitsesta segu ürdisoola ja estragoniga.
Serveeri eraldi roana või lisandina näiteks vorsti kõrvale.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee