Küpsetised

Juustu-broileripirukas 

Tiina Trolla, Naisteleht, 31. mai 2006, 18:22


Põhi:
100 g võid
2,5 dl nisujahu
½ tl küpsetuspulbrit
50 g riivitud juustu
4 sl vett
Täidis:
300 g broilerifileed
1 küüslaugu küüs
½ tl tüümiani
2 sl toiduõli
soola
2 dl piima
3 muna
100 g juustu
Taina valmistamiseks sega pehme rasvaine hulka riivitud juust, nisujahu-ja küpsetuspulbri segu ning vesi. Aseta tainas võitatud pirukavormi (Ø 24 cm vorm).
Pruunista tükeldatud broileritükid pannil. Maitsesta purustatud küüslaugu, soola ja tüümianiga. Aja täidis ühtlaselt pirukapõhjale laiali.
Sega kanamunad, piim ja riivitud juust omavahel ning kalla juustust, piimast ja munadest segu broileritükkide peale.
Küpseta 225 kraadi juures umbes 30 minutit, kuni täidis on hüübinud.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee