Gluteenivabad retseptid

Tatramakaroni-feta-vorm 

Toidutare, 31. mai 2006, 18:20

3 dl tatramakarone
250 g hakkliha
1 sibul
1-2 sl õli
1 punane paprika
musta pipart
punet
2 küüslauku
250 g feta-juustu
peterselli
Võta 3 dl tatramakaronide keetmiseks 1 l vett. Pane keevasse vette makaronid ja keeda umbes 12-15 minutit. Keeduvette lisa pisut õli, siis ei kleepu makaronid üksteise külge knni. Enne keetmise lõppu lisa maitse järgi soola. Nõruta.
Pruunista hakkliha ja lisa sinna juurde peenestatud sibul ja tükeldatud paprika. Lisa pannile pasta, maitseained (must pipar, oregano) ja kuubistatud feta (jäta mõned feta tükid kaunistuseks), hauta mõni minut. Serveeri toorsalatiga.
Pane tähele!
1 dl tatramakarone kaalub 30 g. Vee ja tatramakaronide keetmisel tuleb suhteks arvestada 3:1.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee