Sealiha retseptid

Seafilee sinepi-koorekastmes 

Tiina Trolla, Naisteleht, 31. mai 2006, 18:11

500 g sea välisfileed
2 sl toiduõli
soola
½ tl piprasegu
3 sl magusat sinepit
2 dl kohvikoort
1-2 dl õunamahla
Lõika fileest 1,5-2 cm paksused viilud. Vasarda liha kergelt. Kuumuta praepannil olev õli kuumaks ning aseta liha praadima. Ära panni liiga täis pane, sest see jahutab panni maha ja praadimise asemel hakkab liha hauduma. Prae ühelt poolt umbes 4 minutit, seejärel keera liha ümber. Praetud lihapoolele raputa soola ja maitseained.
Praetud lihade juurde lisa sinep (võid kasutada sedasama panni või väiksema läbimõõduga haudepotti). Lase segu keema, et sinepis olev äädikas eralduks. Kalla juurde koor ja õunamahl. Hauta 15-20 minutit. Serveeri koos värskete kartulite ja porganditega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee