Kalatoitude retseptid

Kodujuustu-tomatisalat 

Tiina Trolla, Naisteleht, 31. mai 2006, 18:11


200 g lehtsalatit (jääsalat, hiina kapsas)
250 g kirss- või viinamaritomateid
1 sibul
1—2 varsselleri vart
200 g kodujuustu
200 g tuunikalakonservi
Kaste:
1 dl apelsinimahla
1 tl suhkrut
½ tl basiilikut
1 küüslauguküüs
pisut musta pipart
soola
2 sl oliivõli
2 dl 10% hapukoort

Rebi salatilehed väiksemateks tükkideks. Aseta serveerimistaldrikule (selle salati puhul tehakse kohe portsjonid valmis). Tükelda tomatid sektoriteks ja aseta need salatilehtedele. Lõika sibul õhukesteks ratasteks, viiluta varsseller. Puista peenestatud varsseller ja sibularattad ühtlaselt salatilehtede. Keskele kuhja kodujuust ja kõige peale aseta tuunikalatülikesed.
Sega kastme ained kokku ja kalla salatile. Serveeri koos näkileivaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee