Kalatoitude retseptid

Porrulaugu-tuunikalakaste 

Tiina Trolla, Naisteleht, 31. mai 2006, 18:04


1 suurem porrulauk
2 sl taluvõid
1 sl toiduõli
1 kollane paprika
1–2 küüslauguküünt
1 tuunikalakonservi(185/150 g) vees
½ kalapuljongikuubikut
2 dl kuuma vett
1,5 dl kohvikoort
(½ dl kivideta oliive)
Värskelt jahvatatud musta pipart
Puhasta ja tükelda porrulauk. Sulata või pannil ning kuumuta porrulauk kergelt võis läbi. Lisa juurde toiduõli ning kuumuta senikaua kuni porrulauk muutub kergelt läbipaistvaks, umbes 5 minutit.
Lisa kuubikuteks lõigatud paprika, purustatud küüslauk, nõrutatud tuunikalakonserv ja kuum vesi ning kalapuljongikuubik. Lase segu keema. Kõige lõpuks lisa kohvikoor, soovi korral oliivid. Maitsesta musta pipraga, vajadusel lisa soola. Lase kaste keema. Serveeri koos pastaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee