Lihatoidu retseptid

Kartuli-grillvorsti kuhjake 

Tiina Trolla, 31. mai 2006, 17:54


umbes 500 g keedetud kartuleid
¼ tl sidrunipipart
400 g grillvorsti
Magusat sinepit
100 g sulatatud juustu või riivitud juustu
rohelist sibulat
Lõika fooliumist 4 suurt tükki ja aseta tükid lauale üksteise kõrvale. Lao nende peale kihiti keedetud kartuli ja grillvorstiviilud. Vahele raputa sidrunipipart. Kihtide vahele määri magusat sinepit. Kõige peale pane kas sulatatud juustu tükke või riivitud juustu ning rohelist sibulat. Näpi foolium tugevasti kinni ning küpseta 200° C juures umbes 40 minutit. Serveeri koos toorsalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee