Kreeka köök

Kreeka paprikasalat 

Toidutare, 31. mai 2006, 17:50

4 punast paprikat
4 sl oliivōli
küüslaugupiprat
150 g fetajuustu
1 sl valget veini äädikat
hakitud murulauku
Lõika paprikad neljaks ja puhasta seemnetest.
Lao paprikad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, vala 2 sl oliivõli üle paprikate ja küpseta (grilli) 250ºC juures, kuni paprikad muutuvad veidi mustaks.
Pane paprikad 15 minutiks kilekotti.
Siis koori paprikad ja lõika peenikesteks ribadeks ning laota ilusasti taldrikule.
Lõika kitsejuust kuubikuteks ja puista üle paprikate.
Sega oliivõli, küüslaugupipar ja vinegrett ning vala üle salati.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee