Linnuliha retseptid

Broiler apelsiniga 

Tiina Trolla, 21. detsember 2009, 13:45

4 broileri rinnafileed ½ sl paprikapulbrit musta pipart soola määrimiseks võid ja riivsaia Marinaad: 4 dl apelsinimahla ½ dl sojakastet ½ dl tumedat siirupit ½ dl punaveiniäädikat 2 küüslauku Peale: 2 dl vahukoort 3 sl nisujahu Alusta marinaadi valmistamisest. Võid selle valmis teha juba eelmisel päeval. Valmista marinaad apelsinimahlast, sojakastmest, siirupist, punaveiniäädikast ja küüslaugust. Lase marinaadil maitsestuda Maitsesta broileri rinnafilee paprikapulbri, pipra ja soolaga. Lao fileed eelnevalt määritud ahjuvormi ja kalla peale marinaad. Sega omavahel vahukoor ja nisujahu ning kalla see kõige peale. Küpseta 200° C juures 45–50 minutit. Serveeri keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee