Gluteenivabad retseptid

Singi-seene-risotto 

Tiina Trolla, Naisteleht, 29. mai 2006, 17:39


2 sl toiduõli
1 sibul
200 g keedusinki
100 g värskeid seeni (võid lisada seente asemel rohkem sinki)
3 dl risottoriisi
400 g purustatud tomateid
2 puljongikuubikut
7 dl vett
1 loorberileht
1 tl tüümiani
peterselli
Serveerimiseks 100 g riivitud juustu
Kuumuta pannil toiduõli ning lisa sinna hulka peenestatud sibul ja tükeldatud sink. Prae senikaua kuni sibul muutub klaasjaks, ära pruunista. Lisa eelnevalt pestud riis ja sega senikaua kuni riis muutub läbipaistvaks. Seejärel kalla segu hulka purustatud tomatid, keev vesi ja puljongikuubikud. Sega korraks läbi ja jäta madala kuumuse juurde hauduma. Vahepeal sega ning lisa maitseained. Kui riis on pehme, on toit valmis.
Riivi juust ja riputa see riostto peale. Soovi korral võid toidu peterselliga üle puistata

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee