Linnuliha retseptid

Jogurtikana ananassi-jogurtikastmega 

Tiina Trolla, Naisteleht, 29. mai 2006, 17:25


4 kanakoiba
Marinaad:
3 dl maitsestamata jogurtit
1 tl soola
½ sl karrit
1 sl paprikapulbrit
1½ sl punet
Ananassikaste:
2 dl maitsestamata jogurtit
1 väiksem purk (227/149 g) purustatud ananassikonservi
1 sl suhkrut
½ tl soola
1 sl magusat sinepit
natuke valget pipart
½ tl karrit
(½ dl peterselli)
Sega kausis marinaadi ained. Aseta broilerikoivad küpsetuskotti ja kalla marinaad kanakoibade peale. Lase koibadel maitsestuda üle öö, võib ka rohkem. Vahepeal võid küpsetuskotis olevaid lihatükke koos kotiga ümber tõsta.
Pane ahi 200° C juurde sooja. Kuuma auru välja pääsemiseks lõik küpsetuskotil üks nurk ära. Küpseta kuumas ahjus umbes 30 minutit.
Senikaua kuni kana ahjus küpseb, valmista juurde ananassikaste. Sega koostisained omavahel ning maitsesta. Serveeri koos rohelise salatiga ning keedetud riisiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee