Kalatoitude retseptid

Tuunikala-tomatikaste 

Tiina Trolla, Naisteleht, 29. mai 2006, 17:23


1 sibul
1 küüslaugu küüs
1-2 sl toiduõli
1 purk purustatud tomateid (400 g)
1 tuunikalakonserv (185/150 g)
1 ürtidega puljongikuubik
½ tl basiilikut
1-2 dl kohvikoort
vajadusel lisa soola

Tükelda sibul ja purusta küüslauguküüs. Lisa praepannile toiduõli ja kuumuta sibul ja küüslauk kergelt läbipaistvaks. Kalla pannile purustatud tomatid. Maitsesta basiilikuga. Nõruta tuunikalakonserv veest kuivaks, peenesta kergelt kahvliga ja lisa segu hulka. Hauta segu 10 minutit. Lisa puljongikuubik, sega senikaua kuni kuubik on lahustunud. Lõpuks lisa rõõsk koor, lase keema.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee