Kalatoitude retseptid

Meeräimed 

Tiina Trolla, Naisteleht, 29. mai 2006, 17:12

600 g räimefileesid (rookimata kalu osta 1 kg)
½ sl sidrunipipart
½ sl estragoni
soola
Hautamisleem
2 sl valge veini äädikat
4 sl vedelat mett
1-2 sl nisujahu
2 küüslaugu küünt
2 dl hapukoort
Kaunistuseks rohelist tilli
Vajadusel fileeri kalafileed. Aseta fileed tööpinnale nahk allpool. Maitsesta sidrunipipra, estragoni ja vähese soolaga. Keera kalafilee rulli ning aseta eelnevalt võiga määritud vormi.
Sega hautamisleeme jaoks vajaminevad ained kokku ning kalla kalade peale. Küpseta 175° C juures umbes 30 minutit. Soovi korral võid ahjuvormi katta fooliumiga. Enne serveerimist puista toit üle värske tilliga. Serveeri koos keedetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee