Salati retseptid

Kartulisalat juustuga 

Tiina Trolla, Naisteleht, 13. mai 2006, 08:48


5 keedetud kartulit
1 sibul või 100 g porrulauku
2 marineeritud kurki
75 g juustu
½ dl tilli
Salatikaste:
200 g 10% hapukoort
1 sl magusat sinepit
1 tl ürdisoola
½ tl suhkrut
Koori ja tükelda eelmisel päeval keedetud kartulid. Peenesta sibul või porrulauk. Tükelda kurk ja juust.
Valmista salatikaste. Sega omavahel hapukoor, sinep, sool ja suhkur. Kalla kaste salati ainetele sega ning lase enne serveerimist maitsetel ühtlustada. Võid teha ka topeltkoguse, siis on järgmisel päeval hea tööle kaasa võtta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee