Lihatoidu retseptid

Hakkliha-köögiviljakaste 

Tiina Trolla, Naisteleht, 13. mai 2006, 08:47


1 suur sibul
1 väiksem kott külmutatud köögiviljakuubikuid (200 g)
300 g segahakkliha
2 tl toiduõli
1 küüslauguküüs
1 tl ürdisegu (kuivatatud basiilik, tüümian, rosmariin)
1 tl suhkrut
5 dl tomatimahla
2 dl puljongit
2 dl vahukoort
Peenesta puhastatud sibul. Võta sügavkülmikust sügavkülmutatud köögiviljad.
Kalla pannile pisut õli, kuumuta ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha kergesti. Lisa sibul ja köögiviljad.
Maitsesta segu purustatud küüslaugu ja ürdiseguga.
Sega kastme hulka tomatimahl ja puljong. Lase kastmel kaane all haududa umbes 10 minutit. Kalla kastme hulka vahukoor ja lase kaste keema tõusta.
Serveeri koos keedetud spagettidega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee