Lihatoidu retseptid
13. mai 2006, 08:47

Hakkliha-köögiviljakaste


1 suur sibul
1 väiksem kott külmutatud köögiviljakuubikuid (200 g)
300 g segahakkliha
2 tl toiduõli
1 küüslauguküüs
1 tl ürdisegu (kuivatatud basiilik, tüümian, rosmariin)
1 tl suhkrut
5 dl tomatimahla
2 dl puljongit
2 dl vahukoort
Peenesta puhastatud sibul. Võta sügavkülmikust sügavkülmutatud köögiviljad.
Kalla pannile pisut õli, kuumuta ning lisa hakkliha. Pruunista hakkliha kergesti. Lisa sibul ja köögiviljad.
Maitsesta segu purustatud küüslaugu ja ürdiseguga.
Sega kastme hulka tomatimahl ja puljong. Lase kastmel kaane all haududa umbes 10 minutit. Kalla kastme hulka vahukoor ja lase kaste keema tõusta.
Serveeri koos keedetud spagettidega.