Kiudainerikkad toidud

Rabarberikook 

Tiina Trolla, 22. mai 2008, 07:39
Rabarberikook 
Rabarbereid peaks kevadel igalt poolt saada olema, sellepärast võiksite oma perekonda üllatada maitsva, kuid lihtsa ja hinnalt soodsa koogiga. Kogus 1 ahjuplaaditäis.

4 muna
2 dl suhkrut
1dl sulatatud võid
1dl hapukoort (võib asendada ka keefiriga)
4dl nisujahu
2tl vanillsuhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
Peale: 400 g rabarbereid, kookoshelbeid
Munad ja suhkur vahustatakse, lisatakse sulatatud või ja hapukoor. Segatakse ettevaatlikult ning lõpuks lisatakse nisujahu koos küpsetuspulbri ja vanilliinsuhkruga. Peale asetatakse rabarberid ning raputatakse kookoshelbeid.
Küpsetatakse 200ºC juures 20 –25 minutit.
PS! Kui rabarbereid pole, võid kasutada ka õunu.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee