Retseptid

Seene-singikaste 

Tiina Trolla, Nasiteleht, 13. mai 2006, 08:27



200 g värskeid seeni (šampinjonid või sügavkülmutatud metsaseened)
1 keskmise suurusega porrulauk
2 tl toiduõli
3 sl nisujahu
100 g keedusinki
5 dl piima
½ tl käepärast ürdisegu
musta pipart
soola
Vajadusel puhasta seened ja tükelda. Loputa porrulauk üle jooksva kraanivee all, et eraldada lehtede vahele jäänud mustus. Lõika porrulaugust ringid.
Kalla kuumale pannile pisut toiduõli ning lisa sinna tükeldatud porrulauk, kuumuta lühiajaliselt. Lisa seened ja küpseta madalal temperatuuril kuni seentest eraldunud vedelik on aurustunud.
Ribasta sink ning lisa pannile. Maitsesta.
Sega nisujahu seene–singisegu juurde. Kuumuta. Lisa piim, sega ning lase kaste keema. Vajadusel lisa soola.
Serveeri pastaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee