Salati retseptid

Singi-juustusalat 

Tiina Trolla, 12. märts 2009, 14:52

2 dl värvilist pastat
6 dl vett pasta keetmiseks
1 sl toiduõli
200 g keedusinki
200 g juustu, nt Atleet
2 marineeritud kurki
1 väiksem purk ananassi
100 g rediseid
Kaste:
2 dl 10% hapukoort
½ dl ananassikompoti vedelikku
1 sl sidrunipipart
½ sl suhkrut
½ tl paprikapulbrit
1 sl magusat sinepit
Garneerimiseks rohelist sibulat
Keeda pasta al denteks (pastat ei keedeta pudruks, vaid jäetakse pisut kõvemapoolne). Kokkukleepivuse vältimiseks lisa keeduvette toiduõli. Kurna. Seniks kui pasta keeb, ribasta sink, juust ja marineeritud kurk. Vajadusel tükelda ananassitükid väiksemateks tükkideks. Jäta ananassileem alles! Viiluta redised. Sega kastme koostisained omavahel. Kalla kaste toiduainetele ja sega. Riputa peale rohelist sibulat.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee