Gluteenivabad retseptid

Kuldne broilerikaste ananassi ja maisiga 

Naisteleht, 28. aprill 2006, 08:39


400 g marineeritud broilerifileesid
1 sibul
2 tl toiduõli
1 väiksem purk ananassitükke (140 g)
1,5–2 dl konservmaisi
1 banaan (liiga võõrapärasena tunduvana, võid selle ära jätta)
cayenne´i pipart
2 dl vahukoort
50 g riivjuustu
Kaunistamiseks peterselli

Puhasta sibul ja tükelda. Lõika broileri filee ribadeks.
Kalla kuumale pannile toiduõli, kuumuta. Lisa kuuma rasva hulka broilerifilee ribad ja pruunista kergesti. Lisa sibul.
Lisa konservmais, ananassitükid ning banaaniviilud. Maitsesta cayenne`i pipraga.
Kalla kastme hulka vahukoor. Hauta kaane all umbes 5 minutit. Enne serveerimist lisa kastme hulka riivjuust.
Serveeri koos Veski Mati basmati riisiga, pasta või köögiviljadega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee