Lihatoidu retseptid

Porgandi-hakklihakotletid 

Toidutare, 3. veebruar 2009, 12:36

Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Valmistamise aeg 30 minutit

Koostisosad
2 dl Hapukoor
0.5 dl Riivsai
3 tk Porgand
2 tk Sibul
500 g Hakkliha
1 tk Muna
2 küünt Küüslauk
1 tl pune

Valmistamine
Jäta riivsai 15 minutiks hapukoore sisse paisuma. Seniks puhasta ja riivi porgandid, peenesta sibulad. Ühenda riivsaia-hapukooresegu, riivitud porgand, sibulatükid, hakkliha, muna ja maitseained. Kui sul on köögikombain olemas, siis kasuta seda. Vormi saadud segust ühesuurused kotletid ja lao need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200° C juures 20 minutit. Soovi korral võid kotlettidele enne lõplikku valmimist puistata riivjuustu. Serveeri koos kartulipüree ja värske toorsalatiga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee