Porgandi-hakklihakotletid
Kogus: ühele
Valmistusaeg:
Valmistamise aeg 30 minutit
Koostisosad
2 dl Hapukoor
0.5 dl Riivsai
3 tk Porgand
2 tk Sibul
500 g Hakkliha
1 tk Muna
2 küünt Küüslauk
1 tl pune
Valmistamine
Jäta riivsai 15 minutiks hapukoore sisse paisuma. Seniks puhasta ja riivi porgandid, peenesta sibulad. Ühenda riivsaia-hapukooresegu, riivitud porgand, sibulatükid, hakkliha, muna ja maitseained. Kui sul on köögikombain olemas, siis kasuta seda. Vormi saadud segust ühesuurused kotletid ja lao need küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200° C juures 20 minutit. Soovi korral võid kotlettidele enne lõplikku valmimist puistata riivjuustu. Serveeri koos kartulipüree ja värske toorsalatiga.
Kommentaarid (0)