Küpsetised

Sibulapirukas, eriti aromaatne 

Naisteleht, 28. aprill 2006, 08:33


Põhi:
100 g võid 
50 g (1dl) riivitud juustu
½ dl 10%-list või 35%-list koort
2 ½ dl nisujahu
1 tl. küpsetuspulbrit
Täidis:
500 g sibulat
2 spl. võid
½ dl veini- või palsamiäädikat
½ spl. köömneid
1 tl. muskaatpähklit
½ tl. musta pipart
½ tl. soola
150 g riivitud juustu
1 ½ dl 10%-list või 35%-list koort
3 muna
Sega pehme võiga riivitud juust, koor ja jahu-küpsetuspulbrisegu.
Aseta tainas pirukavormi( Ø 28 cm).
Koori ja tükelda sibulad ratasteks.
Kuumuta sibularattad pannil võis pehmeks.
Lisa veiniäädikas ja maitseained. Lase mõni minut haududa.
Kata piruka põhi täidisega.
Lisa riivitud juust ja muna-kooresegu.
Küpseta 200ºC juures ca 30 min, kuni täidis on hüübinud.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee