Sealiha retseptid

Juustukattega sealiharoog 

Toidutare, 28. aprill 2006, 08:17
See toit on mõeldud uuendusmeelsemale inimesele, kuna sealiha ja banaan koos ei ole tavapärane.


200 g sealiha
1 spl margariini
soola, pipart, karrit
2 banaani
1 dl vahukoort
külmutatud aedvilja
1 dl riivjuustu

1. Lõika liha umbes 2½ cm paksusteks viiludeks;
2. Sulata rasv pannil (kasutada võid ka õli). Kui rasv on piisavalt kuum, prae lihaviilud mõlemalt poolelt pruuniks;
3. Lisa sool ja pipar ning keera kuumus väiksemaks;
4. Lisa karri ning sega;
5. Lisa kooritud ning viiludeks lõigatud banaan;
6. Kalla sinna peale koor, hauta mõni minut;
7. Kata ahjuvormi põhi aedviljadega ning lisa sinna peale liha–banaani segu;
8. Puista pinnale riivjuustu:
9. Kuumuta ahjus 225ºC juures umbes 10 minutit;
10. Serveeri koos pastaga.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee