Kiudainerikkad toidud

Köögiviljaraguu 

Toidutare, 28. aprill 2006, 07:57

4 kartulit
100 g kapsast
2 porgandit
100 g kaalikat
1 sibul
20 g peterselli
15 g rasvainet
soola, pipart
Kaste:
100 g hapukoort
1 sl jahu;
100 g puljongit.

1. Tükeldatud porgand ja sibul kuumutada pannil või potis, lisada vett ja hautada.
2. Poolel valmimise ajal lisada kapsas ja kaalikas. Kõige viimaks lisatakse tükeldatud kartul, hautada pehmeks.
3. Valmistada kaste ja lisada hautatud köögiviljale. Kuumutada keemiseni.
4. Serveerida maitserohelisega ülepuistatult.
5. Lisandiks võib serveerida hapukurgi-, redise või sellerisalatit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee