Taimetoidu retseptid

Pelmeenipitsa 

Naisteleht, Tiina Trolla, 24. aprill 2006, 06:32


200 g pelmeene
1,5 l vett
soola
1 sl õli
440 g ürtidega purustatud tomateid
2 sl magusat tšillikastet
1 sl pitsamaitseainet või punet
250 g suitsuvorsti
Keeda pelmeenid kergel läbi. Nõruta ja sega juurde natukene õli.
Kalla poolvalmis pelmeenid 30x30 cm ahjuvormi.
Kuumuta purustatud tomatid potis, maitsesta tšillikastmega.
Lõika vorstid, tomatid ja juust õhukesteks viiludeks.
Jaota kuumutatud tomatikaste soojadele pelmeenidele, seejärel aseta peale katteained.
Puista pinnale pitsamaitseainet ja poolitatud oliivid.
Tõsta vorm ahju ning küpseta 250-kraadises ahjus 15-20 minutit, kuni juust on sulanud.
Kaunista värske basiilikuga.
Serveeri riivitud parmesaniga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee