Lihatoidu retseptid

Punane hakklihakaste 

Tiina Trolla, 13. veebruar 2009, 08:30

2–3 sl toiduõli 400 g segahakkliha 1 suurem sibul 100 g tomatipastat 2–3 väiksemat punapeeti 4 dl vett 2 dl 20% hapukoort ½ sealihapuljongikuubikut 2½ sl nisujahu ½ tl musta pipart 1 sl basiilikut ½ sl majoraani maitse järgi meresoola Kalla pannile pisut toiduõli ning kuumuta. Lisa kuumale pannile esmalt hakkliha, seejärel tükeldatud sibul. Praekergelt läbi. Lisa hakkliha–sibulasegu hulka tomatipasta ja riivitud punapeet. Sega vesi, hapukoor, nisujahu omavahel ning kalla hakkliha peale. Lisa kastme hulka peenendatud puljongikuubik ning jälgi, et see ühtlaselt lahustuks. Maitsesta ning lase kaste keema. Vajadusel lisa meresool. Serveeri keedetud kartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee