Linnuliha retseptid

Brokoli-broilerisupp 

Naisteleht, 28. aprill 2006, 07:35

300 g broilerifileed
300 g brokolit
2 sl õli
1 väiksem porrulauk
1½ tl karripulbrit
2 liitrit vett
2 kanapuljongikuubikut
1 dl värvilist pastat
100 g maitsestamata toorjuustu
0,5 tl sidrunipipart

Kuumuta õli keedunõus (kui võimalik, kasuta roostevabast terasest potti, siis saad kogu supi teha ühes anumas), lisa peenestatud porrulauk ning passeeri kergelt. Tükelda broilerifilee ribadeks ja lisa väikeste kogustena porruluaku juurde, kuumuta pidevalt segades. Maitsesta karriga.
Lisa vesi ja puljongikuubikud ning hauta madalal kuumusel 8–10 minutit.
Lisa supile tükeldatud brokkoli ja värviline pasta.
Pehmenda toorjuust kuuma puljongiga, sega ühtlaseks massiks ja lisa supile.
Maitsesta sidrunipipraga. Vajadusel lisa soola, kuid arvesta puljongikuubiku soolsusega.
Hauta kuni pasta on peaaegu pehme.
Serveeri kohe.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee