Küpsetised

Pühapäevane kanapirukas 

Maire Suitsu, 30. märts 2006, 09:14

1 kg lehttainast
Täidis:
2 sl Risso toiduõli
500 g broilerifileed
1 kg tomateid
1 suur kollane paprika
Kate:
3 muna
1 dl majoneesi
1 dl maitsestamata jogurtit
300 g riivjuustu
2 tl paprikapulbrit
2 tl sidrunpipart
2 tl ürdisoola petersellilehti
Lõika broilerifileed pisikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi.
Lõika tomatid põigiti 5 mm paksusteks viiludeks, paprika pisikesteks tükkideks.
Kata ahjuplaat tainaga ja laota sellele kanalihatükid, kata tomativiiludega ja puista üle paprikatükikestega.
Mikserda munad lahti, lisa majonees, jogurt, riivjuust, maitseained ja peenestatud petersellilehed (või kuiv ürt).
Kalla segu ühtlaselt pirukatäidise peale.
Küpseta ahju alaosas 200° juures 35–40 minutit ehk kuni pirukas on pealt kenasti kuldpruuniks muutunud; tõsta koos plaadiga restile või tugedele jahtuma.
Lõika leigelt kandilisteks tükkideks, serveeri koos kuuma puljongiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee