Gluteenivabad retseptid

Vorsti-riisi-panniroog 

Maire Suitsu, 30. märts 2006, 09:02

2 sl õli
2 kõvemat, hapukat õuna
1 sibul
1,5 tl karrit
cayenne`i pipart
musta pipart,
6 dl keedetud riis (2 dl keetmata riisi, 6 dl vett riisi keetmiseks)
300 g poolsuitsuvorsti
 
Aja õli pannil madalal kuumusel tuliseks ning hauta väikesteks tükkideks lõigatud õunu ja peenestatud sibulat 7–8 minutit.
Riputa peale maitseained ja kuumuta segades veel mõned minutid.
Lisa riis ja tükikesteks lõigatud vorst (või ükskõik milliseid praejääke), kuumuta kaane all veel 5 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee