Küpsetised

Porgandikook 

Toidutare, 5. august 2008, 07:18
PorgandikookFoto: Netiemme.ee
Porgandikook

Põhi: 3 muna 2 1/ dl suhkrut 4 dl nisujahu 1/2 tl. soola 1 spl. küpsetusjahu 1 spl. kaneeli 200 g sulatatud võid/margariini 4 dl riivitud porgandit 1 dl purustatud ananassi Kate: 100 g pehmet sulatatud juustu 250 g kohupiima 2 dl tolmsuhkrut 2 tl. vaniljesuhkrut 1. Vahusta munad ja suhkur vahuks. 2. Sega omavahel kuivained ja lisa sulatatud või, riivitud porgand ja ananass taignale! 3. Vala taigen küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. 4. Küpseta 200ºC juures ca 20 min. 5. Sega sulatatud juust kohevaks, lisa kohupiim, tolmsuhkur ja vaniljesuhkur. 6. Kata koogipõhi selle seguga veidi aega enne serveerimist. 7. Lõika kook ruutudeks. Soovi korral võid raputada peale veel pähklipuru.