Sealiha retseptid

Šveitsi lõige ehk juustuga täidetud sealiha-šnitslid 

Toidutare, 18. aprill 2006, 09:00
Sellel toidul on mitu nime. Lisaks tuntakse kahe sealihatüki vahele paneeritud juustuviiluga rooga ka Cordon Bleu nime all. Cordon Bleu on omakorda ka Prantsuse Kulinaaria akadeemia kaubamärk.


600 g sealiha (4 tk )
100 g juustu
100 g sinki
soola, maitseaineid
Paneerimiseks riivsaia, jahu, muna ja pähklipuru

1. Vasarda lihatükid õhemaks ning maitsesta.
2. Vasarda lihatüki servad korralikult õhukeseks!
3. Aseta ühele lihatükile suitsusingi ja juustu viilud ning sinna peale teine asetada teine lihaviil. Vajaduse korral kinnita puutikkudega.
4. Paneeri lihatükid jahu – maitseainete segus, kergesti lahtiklopitud munas ning lõpuks riivsaia – pähkli puru segus.
5. Kuumuta rasv ning küpseta 4…6 minutit mõlemalt poolelt.
6. Serveeri koos küüslaugukartulitega.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee