Küpsetised

Pitsakringel 

Toidutare, 4. veebruar 2009, 14:00

Kui teed reede õhtul pitsakringli valmis, saab seda süüa ka laupäeva hommikuks. Tainas:2 dl piima –vee segu½ tl soola1 spl suhkrut25 g pärmi (pool pulka)400 –500 g nisujahu75 g võid või margariiniTäidis:200 g juustu2 paprikat2 sibulat 300 g vorsti või sinki100 g võid 1. käesoe vedelik segada pärmiga, lahustada sinna hulka sool ja suhkur, 2. lisada jahu; 3. kõige lõpuks lisada rasvaine (võib kasutada ka tavalist toiduõli, kui kodus ei ole võid); 4. lastakse kerkida kuni tainas on kahekordistunud; 5. kerkinud tainas rullitakse laiali ning sinna vahele pannakse kõigepealt võid, seejärel pannil kergelt läbi praetud sink, sibul. Paprika tükeldatakse ning laotatakse samuti ühtlaselt kringli vahele; 6. kõige peale asetatakse riivitud juust; 7. rullitakse kokku, tehakse ring ning kas põimitakse kokku või antakse kuju kääridega; 8. enne ahju panemist määritakse pealt munaga, lastakse kerkida ja küpsetatakse 200 kraadi juures kuldpruuniks. Küpsetamine kestab umbes 30 minutit.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee