Küpsetised

Hakkliha-juustutäidisega pannkoogitort 

Toidutare, 21. märts 2006, 20:18

TÄIDIS:
2 hakitud sibulat
ōli küpsetamiseks
800 g hakkliha
1 spl jahu
1 purk purustatud tomateid (370g)
2 spl tomatipüreed
1½ dl vett
1½ tl soola
½ tl jahvatatud küüslaugupipart
1 spl punet
1 spl basiilikut
PANNKOOGID:
2 dl jahu
veidi soola
5 dl piima
3 muna
küpsetamiseks vōid
JUUSTUKASTE:
2 dl vahukoort
1 dl piima
1 spl jahu
2 dl riivjuustu
KAUNISTUS:
viinamarjatomateid
värske basiilikuoks
VALMISTUSVIIS
Täidis:
Pruunista kergelt hakitud sibul.
Lisa hakkliha ja jahu, sega.
Lisa maitseained, purustatud tomatid.
Keeda u 5 minutit.
Tainas:
Sega tainas ja küpseta ilusad ülepannikoogid.
Arvesta ühe koogi jaoks 1 dl tainast.
Lao pannkoogid ja hakklihasegu vaheldumisi kuumakindlasse vormi.
Alusta ja lõpeta pannkoogiga.
Juustukaste:
Sega koor, piim ja jahu potis ja keeda mõni minut.
Lisa juust.
Vala juustukaste üle pannkoogitordi ja küpseta ahjus 250ºC juures 10-15 minutit, kuni juust on võtnud ilusa värvi.
Kaunista tomatilõikude ja maitserohelise lehega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee