Salati retseptid

Tädi Milda kihiline peedisalat 

Toidutare, 28. aprill 2006, 07:39

4 kartulit
2 porgandit
4 marineeritud õuna
200 g sinki
4 muna
300 g keedupeeti
Kaste:
150 g majoneesi
marineeritud kurgi vedelikku
200 g hapukoort
Kõik toiduained ribastatakse ning asetatakse kihiti kaussi, alustades:
1. kartul,
2. porgand, nende kahe kihi peale riputatakse soola ning pannakse pisut kastet.
3. marineeritud õunad,
4. sink, uuesti marineeritud õunad,
5. keedetud munadest lõigatud ribad,
6. kõige lõpuks riivitud punapeet.
Peale valatakse kaste. Lasta seista 12 tundi, sest siis jõuab kaste läbi imbuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee