Retseptid

Juustusuflee 

Toidutare, 6. märts 2006, 10:24

2 sl võid
2 sl jahu
3 dl piima
4 munakollast
4 munavalget
150 g juustu
peenestatud musta pipart, soola

1. Pane ahi 170ºC juurde sooja, võta ahjuvorm ja määri võiga.
2. Kuumuta või pannil ja lisa jahu, kuumuta segu veidi;
3. Lisa juurde piim ja sega vispliga hoolikalt kuni saad ühtlase segu. Kuumuta kastet pidevalt segades, kuni mass tiheneb (veidi hapukoorest paksem). Tõsta keedunõu tulelt ja lase segul jahtuda.
4. Lisa jahukastmesse ükshaaval munakollased, maitsesta ja lisa juurde riivjuust
5. Vahusta munavalged tugevaks vahuks ja lisa ettevaatlikult segusse.
6. Kalla segu vormi ja küpseta ahjus umbes 50 minutit
7. Valmis sufleed serveeritakse ahjuvormist eelroana või õhtueinena salati ja saiaga.
NB! Ära ava ahjuust küpsemise ajal, sest siis võib suflee kokku vajuda.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee