Retseptid

Juustutarrend 

Toidutare, 6. märts 2006, 10:18
Juustutarretis  pakub mõnusat vaheldust igapäevastele roogadele.


2spl želatiini
1 spl keevat vett
200 g sinihallitusjuustu
200 g kodujuustu
½ dl rohelist sibulat
½ dl peenestatud tilli
2 tl sidruni mahla
½ tl musta pipart
2 dl vahukoort
Kaunistuseks salatit, rediseid, kurki ja tilli
• Pane želatiin külma vette punduma. Eralda külm vesi ning lisa sinna tilk keevat vett.
• Peenesta sinihallitusjuust.
• Ühenda kõik ained omavahel, lõpuks vahustatud rõõsk koor.
• Kalla segu külma veega üle loputatud rõngasvormi või 1 dl portsjonõudesse.
• Lase külmikus seista mõni tund või siis järgmise päevani.
• Kasta vormid hetkeks kuuma vette ja kalla vormist välja. Kaunista!
• Serveeri eelroana keedetud kartulitega.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee