Küpsetised

Calabri pizza 

Toidutare, 25. mai 2009, 19:10

Tainas: 2 dl vett 25 g pärmi ½ tl soola 5 dl nisujahu Kate: 200 g tomatipastat 200 g tuunikala 10 anshoovist oliive, kappareid 1 sl basiilikat oregaanot 2 küüslaugu küünt ½ soola musta pipart 1 paprika 200 g juustu (soovitatavalt Mozzarella) 1.  Leota pärm käesoojas vees, sega juurde muud kuivained. 2. Lase taignal kerkida soojas ruumis. Kui tahad, et tainas kiiremini kerkiks, siis kata kauss kilega ning aseta kuumavee vanni. 3.  Rulli tainast õhuke põhi ning tõsta see ettevaatlikult plaadile.  4.  Taina peale määri tomatipastat, õhukeseks lõigatud paprika, tuunikala, oliivid ning anshoovised 5. Küpsetatakse 250 C juures umbes 15-20 minutit. 6. Serveeri koos toorsalatiga.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee