Hispaania köök

Hispaaniapärane juustu-kartuliomlett 

Sonera, 7. märts 2006, 08:32


3-4 (u. 300g ) toorest kartulit
1 sibul
2 spl võid
tiba soola
5 muna
3/4 dl vett
1/2 tl piprasegu
1 pakk (150g) sinihallitusjuustu või
u. 1/2 dl päikesekuivatatud tomateid
Peale 1/2 - 1 dl rohelist sibulat
Koori ja lõika kartulid u. 1 cm paksusteks kuubikuteks. Peensta sibul. Sulata pannil või. Küpseta võis kartulikuubikuid u. 15 minutit (nõrgal kuumusel) või niikaua kuni nad on peaaegu küpsed.Riputa kartulitele väheke soola. ( u. 1/2 tl ) Lisa peenestatud sibul ja küpseta veel kuni sibul on pehme. Siis kalla sinna peale muna-vee segu, mis on maitsestatud pipraga. Lõpuks riputa peale aurajuust ja tükeldatud päikesekuivatatud tomatitükid. Pane kaas pannile ja küpseta nõrgas kuumuses niikaua kui omlett on hübinud ja põhi on kuldpruun. Riputa valmis omletile peale tükeldatud roheline sibul.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee