Salati retseptid

Punase aedoa-singisalat 

Toidutare, 1. märts 2006, 16:14
Punase aedoa-singisalat 

Koostisained:
4 dl punaseid keedetud aedube
100 g juustu
1 keskmise suurusega porrulauk
3 keskmise suurusega marineeritud kurki
200 keedusinki
Kaste:
200 g 10% hapukoort
2 dl majoneesi
1 sl sidruni mahla
suhkrut, soola
Kui kasutad kuivatatud ube, pane 2,5 dl kuivatatud aedube eelmisel päeval likku ning leota neid 8-12 tundi. Peale leotamist loputa oad külma veega üle ning keeda oad pehmeks. Aega kulub selleks 1–1½ tundi.
Jahuta keedetud oad. Pese porrulauk hoolega puhtaks ning lõika rõngasteks, juust, sink ja marineeritud kurk tükelda ribadeks. Sega kõik koostisained omavahel ning lisa salatikaste. Kaunista tillioksaga.
PS! Aedoad võid juba eelmisel päeval likku oanna, niimoodi õnnestub salati tegemine kiiremini. Muidugi võib oad eelmisel päeval ka valmis keeta.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee