Kiudainerikkad toidud

Suvine köögiviljasupp 

Toidutare, 29. mai 2006, 15:20
Vahel on nii mõnus süüa midagi kerget, kuid samas tervislikku. Selleks tasuks vahel teha köögiviljasuppi.


3 kartulit
2 porgandit
1/4 lillkapsast
1 dl värskeid herneid
5 cm porrulauku
4 dl vett
25 g võid
6 dl puljongit
soola
suhkrut
estragoni
½ dl rohelist sibulat või peterselli

Pese, koori ja tükelda kartulid ja porgandid. Kuna supi sees on ka herned, siis võiks tükeldus olla kuubikuteks. Pese ja tükelda lillkapsas ja porrulauk. Lisa köögiviljad keevasse vette ja lase supil madalal kuumusel haududa senikaua kuni köögiviljad on pehmed. Lisa kuum puljong.
Kuumuta veelkord ning maitsesta lõplikult. Viimasena lisa või.

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee