Lõunasöögi retseptid

Tomatisupp frikadellidega 

Toidutare, 5. jaanuar 2009, 15:18
Tomatisupp frikadellidega 
Frikadellidega tomatisupp on mõnusaks vahelduseks tavapärasele heleda puljongiga keedetud supile.

Kogus: ühele

Koostisosad
2 sl Või
2 tk Sibul
400 g Purustatud tomatid
1 sl Jahu
2 l Vesi
2 tk Porgand
Sool
Pipar
1 leht Loorber
250 g Frikadellid

Valmistamine
Puhasta ja viiluta sibulad.
Hauta tükeldatud sibulad võis, lisa purustatud tomatid.
Kuumuta keemiseni.
Lisa keev vesi ning seejärel hauta tasasel tulel.
Koori porgandid ja riivi need jämeda riivi abil ning lisa supile.
Kõige lõpuks lisa frikadellid. Keeda umbes 10 minutit või senikaua kuni frikadellid on supi pinnale tõusnud.
Serveeri hapukoorega.
 

PÄEVATOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee