Küpsetised

Juustune köögiviljapirukas 

Toidutare, 26. november 2007, 14:02
Mahlane suvikõrvitsapirukas

Kogus: ühele

Koostisosad
PÕHI
100 g või
50 g riivjuust
0.5 dl 10% rõõska koort
2.5 dl jahu
KATE
300 g suvikõrvits
2 tk porgand
1 tk paprika
1 tk sibul
2 tk küüslauguküüs
2 sl või
1 tl muskaat
0.5 tl must pipar
1 tl sool
150 g riivjuust
2 dl 10 % kohvikoor
3 tk muna

Valmistamine
Sega pehme või, riivjuust, kohvikoor ja jahu ühtlaseks tainaks. Suru võiga määritud 26-27 cm läbimõõduga kõrgema äärega pirukavormi põhja ja äärtele. Koori suvikõrvits, sibul ja porgandid. Poolita paprika ja eralda seemned. Tükelda köögiviljad ribadeks. Purusta küüslauguküüned. Kuumuta köögivilju võis 4-5 minutit. Tõsta tainale. Sega riivjuust, kohvikoor ja lahtiklopitud munad. Maitsesta muskaadi, soola ja pipraga. Vala köögiviljale. Küpseta 200 kraadi juures 30 minutit.

TOIMETAJA

+372 5199 3733
manona.paris@toidutare.ee

REKLAAM JA KUULUTUSED

+372 614 4100
reklaam@ohtulehtkirjastus.ee